Podeu escoltar el programa aquí.
• L’entrevista amb Daniela de Castro, formadora en Alimentació Viva.
• El safareig amb la Dolors Rossell, la Joana Cluselles i l’Alicia García, membres de l’Isvat.
El tema que tractem avui és d’alguna manera una continuació del darrer programa en el qual parlàvem de la cuina. Avui parlem de l’alimentació.
La base d’aquest tema és que en la seva evolució, l’ésser humà a anat canviant la seva dieta adaptant-se a cada moment a les seves necessitats i a la seva activitat. Poc a poc, l’activitat física ha anat disminuint a mida que les màquines ens han pres el relleu i això fa que la nostra dieta sigui cada cop més lleugera. Amb el temps, han anat sortit noves formes d’alimentar-nos, basades no només en les necessitats físiques que puguem tenir, sinó també en conceptes de valors espirituals o en un augment de la sensibilitat dels humans cap els animals.
Entre les diferents tendències dietètiques, avui parlem de l’Alimentació Viva.
A l’Entrevista comptem avui amb la Daniela de Castro, formadora en Alimentació Viva, Diplomada per l’Escola Terrapia de Brasil, Co-creadora del projecte familiar Horgànica i Coach en Nutrició Vitalista.
La Daniela ens explica la seva experiència per començar a fer aquesta forma de vida, doncs emfatitza que no és només una dieta que comences i acabes, sinó una forma de vida que l’ha portada a canviar la seva professió i dedicar-se a transmetre els valors d’aquesta dieta basada en el crudiveganisme, anomenada Alimentació Viva o “Raw Food” en anglès.
Al Safareig, hi participen la Dolors Rossell, la Joana Cluselles i l’Alicia García, membres de l’Isvat. Comentem les dificultats socials de fer una dieta diferent de l’habitual a totes les llars i de les avantatges d’una dieta com la que parlem avui. La Daniela introdueix un factor alimentari que habitualment no tenim en compte, i que és la bellesa en els plats.
La Daniela fa a Palau tallers sobre l’Alimentació Viva, i podeu gaudir d’un taller i degustació aquest dissabte dia 11 al “2n Festival d’Amanides” que organitza l’Ateneu de les Arts a Can Balmes.
Aquesta és la informació.
Et faig arribar el cartell de l’Ateneu de les Arts
Podeu contactar amb la Daniela a info@horganica.es, per telèfon o missatge al 678 698 679, o a través d’Instagram: @danielalivingfood